Malzemeler:
- 1 su bardağı makarna
- 1 adet salatalık
- 1 adet havuç
- 1 adet kereviz
- 1 avuç bezelye
- 1 adet küp şeklinde doğranmış kırmızı salçalık biber
- 7-8 dal kıyılmış dereotu
- 7-8 dal kıyılmış maydanoz
- 4-5 dal reyhanın yaprakları ince kıyılmış
- 4 yemek kaşığı mayonez
- 1,5 su bardağı süzme yoğurt
- 3 diş sarımsak
- 10 adet kornişon turşu
- tuz
- karabiber
Hazırlanışı:
- Makarnayı tuzlu suda haşlayıp süzün.
- Havuç ve kerevizi küp küp doğrayın, bezelye ile birlikte hepsini haşlayın.
- Salatalık ve salatalık turşusunu küp doğrayın.
- Sarımsakları ezin.
- Tüm malzemeleri karıştırıp buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder