MALZEMELER
1 Kilo Ispanak
1 Adet Kuru Soğan
Yarım Çay Bardağı Sıvıyağ
1 Yemek Kasigi Biber Salcasi
1 Yemek Kasigi Domates Salcasi
1,5 Su Bardağı Haslanmis Yarma
1,5 Su Bardagi Haslanmis Nohut
1 Çay Bardağı Sumak Suyu
HAZIRLANIŞI
Ispanağı yıkayıp, süzülmeye bırakın. İyice süzüldükten sonra iri parçalar halinde doğrayın. Yemeklik doğranmış soğan ve salçaları sıvı yağ da kavurun. Az haşlanmış nohut ve yarmayı, Ispanağı, tuzu ilave edin. Çorbanın pİşmesine yakın sumak suyu ekleyin.
http://www.nurselinmutfagi.com/2016/06/nursel-ile-ramazan-sofras-prtike-corbas.html
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder